petak, 04 Septembar 2020 14:14

OBAVIJEST ZA UČENIKE I UČENICE SREDNJE MEDICINSKE ŠKOLE MOSTAR

 

 
U ponedjeljak, 7.9.2020. godine prijem učenika bit će organizovan prema sljedećem rasporedu:

1. razred

Smjer: medicinska sestra - tehničar

Učenici dolaze u 12.00 sati ispred škole gdje ih dočekuju razrednici i dijele ih u dvije grupe te ih u skladu s Kriznim planom, poštujući sve epidemiološke mjere, uvode u učionice.

Smjerovi: zubni tehničar, laboratorijski tehničar

Učenici dolaze u 13.00 sati ispred škole gdje ih dočekuju razrednici i dijele ih u dvije grupe te ih u skladu sa Kriznim planom, poštujući sve epidemiološke mjere, uvode u učionice.

2. razred

Učenici dolaze ispred škole u 13.40 sati prema unaprijed dogovorenim grupama (razrednici će ranije napraviti grupe i obavijestiti učenike) te ulaze u školu u učionicu prema rasporedu.

3. razred

Učenici dolaze ispred škole u 14.00 sati prema unaprijed dogovorenim grupama (razrednici će ranije napraviti grupe i obavijestiti učenike) te ulaze u školu u učionicu prema rasporedu.

4. razred

Učenici dolaze ispred škole u 14.10 sati prema unaprijed dogovorenim grupama (razrednici će ranije napraviti grupe i obavijestiti učenike) te ulaze u školu prema rasporedu odjeljenja po učionicama.

 

NAPOMENA: UČENICI PRVOG RAZREDA TREBAJU NA PAPIR NAPISATI E-MAIL ADRESU SA IMENOM I PREZIMENOM ZBOG PRISTUPNIH PODATAKA ZA RAD NA PLATFORMI.

Molimo učenike da dolaze na vrijeme i da se ne zadržavaju nepotrebno u dvorištu.

 

 

© 2013 Srednja medicinska škola - Mostar.
Design by grizovic.com