srijeda, 20 Oktobar 2021 21:22

Cross za djecu u okviru kampanje "Dani srca"

Sportski savez Grada Mostara u saradnji s Udruženjem kardiologa Hercegovačko-neretvanskog kantona, u okviru kampanje "Dani srca", dvanaestu godinu za redom promovira zdrave stilove života kroz uključivanje što većeg broja mladih, sportista i ostalih građana Grada Mostara u niz sportsko-rekreativnih aktivnosti. Povodom  ove manifestacije u subotu 2. oktobra je organizovan Cross za djecu predškolskog uzrasta, učenike osnovnih i srednjih škola Grada Mostara na relaciji Španski trg – Bulevar.
Naravno da su i učenice i učenici Srednje medicinske škole Mostar uzeli učešće i predstavili su našu školu izuzetno dobro.
Učenk IIb razreda Vedad Subašić je osvojio prvo mjesto u kategoriji prvih i drugih razreda, dok je učenik Macić Al Dino osvojio treće mjesto u kategoriji trećih i četvrtih razreda. I ostali učesnici iz naše škole su zablježili zapažene rezultate.
Čestitmo našim učenicima na osvojenim nagradama kojim su nas učinili ponosnim, a i našem prof. Refiku Islamoviću koji ih je veoma dobro pripremio.
 

© 2013 Srednja medicinska škola - Mostar.
Design by grizovic.com