Oglasna tabla

: Ремонт ноутбуков hp pavilion. Ремонт ноутбуков hp своими руками. Ремонт клавиатуры ноутбука hp. Сервисный центр samsung ремонт планшетов. Быстрый ремонт планшетов samsung. Ремонт планшетов samsung galaxy tab. Штукатурка стен своими руками. Качественная венецианская штукатурка своими руками. Наружная штукатурка своими руками.
Смартфон samsung galaxy отзывы. Хороший обзор смартфонов samsung galaxy. Смартфон samsung galaxy ace 2. Горнолыжные курорты италии отзывы. Лучшие горнолыжные курорты италии. Горнолыжные курорты италии фото. Лазерная коррекция зрения. Качественная коррекция зрения стоимость. Операция по коррекции зрения. Язык программирования python. Учим python быстро. Весь язык python с нуля. Лечение сетчатки глаза. Нервный тик глаза лечение. Болезни глаз лечение.
ponedjeljak, 17 Decembar 2018 20:53

Senad Bajat među najboljim učenicima u Federaciji Bosne i Hercegovne

 organizaciji Federalnog ministarstva obrazovanja i nauke u petak, 7.12.2018. godine, upriličena je dodjela nagrada najboljim učenicima osnovnih i srednjih škola u Federaciji Bosne i Hercegovine u školskoj 2017/2018. godini. Na svečanosti su nagrađena 54 osnovnoškolca i srednjoškolca, a priznanja su uručena i školama koje pohađaju nagrađeni učenici.

Po tri učenika osnovnih i srednjih škola iz svakog kantona nominirala su kantonalna ministarstva obrazovanja, osim resornoga ministarstva iz Zapadnohercegovačkog kantona. Iz Hercegovačko-neretvanskog kantona titulu najboljih odnijeli su također tri učenika od kojih je i Senad Bajat, učenik Srednje medicinske škole Mostar.

 

Senad se u toku srednjoškolskog obrazovanja, ali posebno u protekloj 2017/2018. godini istakao učešćem na brojnim takmičenijima na kojima je ostvario odlične rezultate. Neki od njih su Noć istraživača 2017., Regionalno i Državno debatno takmičenje, takmičenje u pisanju istraživačkih radova na nagradnom konkursu Arhiva HNK, te ostala školska takmičenja. Član je brojnih školskih sekcija sa kojima je ostvario i realizovao mnoge projekte i humanitarne akcije. Senad je i predsjednik Vijeća učenika naše škole gdje u saradnji sa ostalim učenicima planira i provodi akcije i dalji rad učenika.

 

Senad Bajat 7 12 2018 najbolji ucenici 1

 

Kontinuirano je učestvovao u društveno - korisnom volonterskom radu, humanitarnim, kulturnim i drugim aktivnostima, afirmišući na taj način ne samo obrazovnu, nego i odgojnu ulogu škole.

 

Federalno ministarstvo zadnjih 12 godina organizuje nagrađivanje učenika osnovnih i srednjih škola, a u ovoj formi treću godinu. Federalna ministrica obrazovanja i nauke, prof. dr. Elvira Dilberović je istakla da se nagrađivanjem i promovisanjem najboljih učenika u FBiH želi pružiti podrška učenicima da ustraju u radu i učenju kako bi i narednih godina nastavili nizati uspjehe.

Senad nije krio oduševljenje zbog osvajanja ove nagrade te je rekao da je „ovo priznanje samo kruna dugogodišnjeg truda i zalaganja u učenju i obrazovanju, kako kroz osnovnu, tako i kroz srednju školu, te da je za svoj uspjeh najviše zahvalan svojoj porodici koja ga u svemu podržava.

 

Čestitamo Senadu i želimo mu mnogo sreće i uspjeha u daljem životu i radu!

 

https://vijesti.ba/clanak/430848/nagradeni-najbolji-ucenici-osnovnih-i-srednjih-skola-u-fbih

https://dnevni-list.ba/osnovcima-500-srednjoskolcima-600-maraka-nagradeni-najbolji-ucenici-u-fbih/

https://www.klix.ba/vijesti/bih/nagradjeni-najbolji-ucenici-u-fbih-ostati-i-uspjeti-u-svojoj-avliji/181207069

https://faktor.ba/vijest/nagradeni-najbolji-ucenici-u-fbih/14139

 

 

© 2013 Srednja medicinska škola - Mostar.
Design by grizovic.com